- Berichten
- 1.525
Omdat ik ineens zin kreeg aan sateh en ik ontzettend graag de romige pindasaus wil klaar maken van steven
maar weer eens sateh voorbereiden. Dus volgens het recept van danbras aan de slag.
Spulletjes maar eens bij elkaar zoeken (ik had nog een stukkie procureur liggen
)
Procureur in repen gesneden
In de marinade gezet en gevacumeerd in de koelkast een nachtje laten rusten
Wordt vervolgd
maar weer eens sateh voorbereiden. Dus volgens het recept van danbras aan de slag.
Spulletjes maar eens bij elkaar zoeken (ik had nog een stukkie procureur liggen
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![CAM00806_zpsc06d84d5.jpg](http://i1302.photobucket.com/albums/ag138/maroc72/CAM00806_zpsc06d84d5.jpg)
Procureur in repen gesneden
![CAM00807_zps44746e40.jpg](http://i1302.photobucket.com/albums/ag138/maroc72/CAM00807_zps44746e40.jpg)
In de marinade gezet en gevacumeerd in de koelkast een nachtje laten rusten
![CAM00808_zps11696eaa.jpg](http://i1302.photobucket.com/albums/ag138/maroc72/CAM00808_zps11696eaa.jpg)
Wordt vervolgd