Trilliwilli
Vuurmaker
- Berichten
- 86
Hallo allemaal, ik lees hier al een tijdje mee maar zal me nu maar even netjes voorstellen.
Ik ben William en woon in Leiderdorp samen met mijn vrouw.
Drie jaar geleden hebben wij samen een woning gekocht en daar zit een lekkere tuin met garage bij.
Tijd om een BBQ te kopen dus, en we hebben twee jaar geleden een Tenneker gekocht bij de Hornbach, maar het is gewoon een Dancook.
Ze leveren die sinds afgelopen najaar niet meer, jammer, wat hij was prettig geprijsd. De BBQ bevalt erg goed en we hebben er lekkere dingen op gemaakt.
Vorig jaar hebben we de sprong in het diepe gewaagd en een Monolith classic kamado aangeschaft. Hier zou ik een prachtig eikenhouten meubel voor maken, maar omstandigheden gooiden roet in het eten. We hebben daarom alsnog een onderstel besteld, zodat we deze toch wel dure aankoop ook daadwerkelijk konden gaan gebruiken.
Vorige week hebben we de binnenkant eens lekker zwart gemaakt, eerst met een basic hamburger op een broodje met aardappeltjes erbij, een dag later met heerlijke flammkuchen.
Onze manier van BBQ-en is om vooral te proberen de hele maaltijd van de BBQ te kunnen halen, om er daarna samen of met gasten in diner stijl van te genieten. Ook een dessert van de BBQ er achteraan is dan erg leuk en lekker. Low and Slow is in eerste instantie niet zo mijn ding, komt misschien nog. De Dancook hebben we gehouden, veels te mooi en fijn om weg te doen, en hiermee worden de mogelijkheden om op verschillende temperatuur en tijd de maaltijden wat makkelijker klaar te kunnen maken samen met de Monolith wat groter, zeker met gasten.
Ik ben William en woon in Leiderdorp samen met mijn vrouw.
Drie jaar geleden hebben wij samen een woning gekocht en daar zit een lekkere tuin met garage bij.
Tijd om een BBQ te kopen dus, en we hebben twee jaar geleden een Tenneker gekocht bij de Hornbach, maar het is gewoon een Dancook.
Ze leveren die sinds afgelopen najaar niet meer, jammer, wat hij was prettig geprijsd. De BBQ bevalt erg goed en we hebben er lekkere dingen op gemaakt.
Vorig jaar hebben we de sprong in het diepe gewaagd en een Monolith classic kamado aangeschaft. Hier zou ik een prachtig eikenhouten meubel voor maken, maar omstandigheden gooiden roet in het eten. We hebben daarom alsnog een onderstel besteld, zodat we deze toch wel dure aankoop ook daadwerkelijk konden gaan gebruiken.
Vorige week hebben we de binnenkant eens lekker zwart gemaakt, eerst met een basic hamburger op een broodje met aardappeltjes erbij, een dag later met heerlijke flammkuchen.
Onze manier van BBQ-en is om vooral te proberen de hele maaltijd van de BBQ te kunnen halen, om er daarna samen of met gasten in diner stijl van te genieten. Ook een dessert van de BBQ er achteraan is dan erg leuk en lekker. Low and Slow is in eerste instantie niet zo mijn ding, komt misschien nog. De Dancook hebben we gehouden, veels te mooi en fijn om weg te doen, en hiermee worden de mogelijkheden om op verschillende temperatuur en tijd de maaltijden wat makkelijker klaar te kunnen maken samen met de Monolith wat groter, zeker met gasten.