- Berichten
- 7.148
Gezien we door de voorraad gerookte kip waren, vanochtend op de markt wat filetjes gehaald en in de pekel gelegd. De TLS opgewarmd tot 100graden en de kip erop:
Bij een kerntemperatuur van 67 eraf gehaald:
Daarna de kolenmand van de TLS omgekieperd in de OTP en het avondeten bereid:
Longhaas met whisky-paddestoelensaus (Steven bedankt!) en advocado-ei (Dennis bedankt!)
Wat is longhaas toch lekker..... De advocado was ook lekker, alleen de volgende keer eerder eraf, het ei was iets te ver :-/
To do lijstje is weer bijna leeg, alleen de dino-ribben nog
![bUTupYD.jpg](http://i.imgur.com/bUTupYD.jpg)
Bij een kerntemperatuur van 67 eraf gehaald:
![2JVLTzj.jpg](http://i.imgur.com/2JVLTzj.jpg)
Daarna de kolenmand van de TLS omgekieperd in de OTP en het avondeten bereid:
Longhaas met whisky-paddestoelensaus (Steven bedankt!) en advocado-ei (Dennis bedankt!)
![I6Sdo4x.jpg](http://i.imgur.com/I6Sdo4x.jpg)
![xjswc76.jpg](http://i.imgur.com/xjswc76.jpg)
Wat is longhaas toch lekker..... De advocado was ook lekker, alleen de volgende keer eerder eraf, het ei was iets te ver :-/
To do lijstje is weer bijna leeg, alleen de dino-ribben nog