P
Peter Janssens
Gast
Dag iedereen. In ontdekte gisteren deze site. Ik snuisterde al wat rond (voor de niet-Belgen: "snuisteren" = verkozen tot 1 van, de mooiste Vlaamse woorden = nieuwsgierig rondneuzen ) en vond dit een zeer leuke, maar vooral interessante site. Wat mij opviel is dat het forum ook niet "bevuild" is met allerhande niet interessante of onnozele info. Dus: ik registreerde mij en stel me, zoals jullie vragen, even voor.
Ik heet Peter, woon in Oudenaarde (beter bekend als de aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen, dus middenin de mooie Vlaamse Ardennen), ben 45 jaar, sinds meer dan 20 jaar foodie en BBQ-fanaat. Meer en meer keer ik terug naar de essentie van het koken, nl een goed product, perfect klaargemaakt, zonder al te veel poespas. Logischerwijze kom je dan al gauw bij BBQ uit. Ik ben de trotse bezitter van een XXL Big green egg, een rookoven van Weber en een klassieke Weber-BBQ, maar de laatste 2 komen nauwelijks nog uit mijn tuinhuis. Mijn groen ei kan het allemaal: koud roken, warm roken, direct grillen, indirect grillen, lage temperatuur garen, superheet garen voor pizza bv,...
Ik hoop dat ik wat receptjes kan vinden op jullie site en zal het zeker niet nalaten om mijn recepten te posten.
Voila, dat was het.
Tot ergens anders op dit forum.
Groetjes, Peter
Ik heet Peter, woon in Oudenaarde (beter bekend als de aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen, dus middenin de mooie Vlaamse Ardennen), ben 45 jaar, sinds meer dan 20 jaar foodie en BBQ-fanaat. Meer en meer keer ik terug naar de essentie van het koken, nl een goed product, perfect klaargemaakt, zonder al te veel poespas. Logischerwijze kom je dan al gauw bij BBQ uit. Ik ben de trotse bezitter van een XXL Big green egg, een rookoven van Weber en een klassieke Weber-BBQ, maar de laatste 2 komen nauwelijks nog uit mijn tuinhuis. Mijn groen ei kan het allemaal: koud roken, warm roken, direct grillen, indirect grillen, lage temperatuur garen, superheet garen voor pizza bv,...
Ik hoop dat ik wat receptjes kan vinden op jullie site en zal het zeker niet nalaten om mijn recepten te posten.
Voila, dat was het.
Tot ergens anders op dit forum.
Groetjes, Peter