Hallo helden van het BBQ Genootschap!
Na de afgelopen Tony Stone Competition, waar ik met het team van ProBBQshop.nl aan mee mocht doen, ben ik me een klein beetje gaan verdiepen in de BBQ wereld. Ik heb (nog) geen fatsoenlijke barbecue, maar op het Webertje is het nog steeds leuk om te doen.
Het is al een wereld van verschil als je een heel klein beetje kennis hebt van de barbecue, door een starter te gebruiken, indirect te koken en niet de hele Weber vol te storten met briketten en daar een fles spiritus over te mikken.
Samen met Gerard van ProBBQshop.nl bij de Freaknacht van 3FM geweest, bij het programma van Barend & Wijnand. Heel benieuwd of we de Gouden Spatel gaan winnen!
Na de afgelopen Tony Stone Competition, waar ik met het team van ProBBQshop.nl aan mee mocht doen, ben ik me een klein beetje gaan verdiepen in de BBQ wereld. Ik heb (nog) geen fatsoenlijke barbecue, maar op het Webertje is het nog steeds leuk om te doen.
Het is al een wereld van verschil als je een heel klein beetje kennis hebt van de barbecue, door een starter te gebruiken, indirect te koken en niet de hele Weber vol te storten met briketten en daar een fles spiritus over te mikken.
Samen met Gerard van ProBBQshop.nl bij de Freaknacht van 3FM geweest, bij het programma van Barend & Wijnand. Heel benieuwd of we de Gouden Spatel gaan winnen!