Beef en Steak

Daar gaan we dan,de eerste x

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
430
Met 1 van de 2 nieuwe speeltjes aan de gang.
Rustig opstoken en dan kipvingers in aiolie marinade en daarna in paneer van kruidenpaneer,naturel chips en cheese dorito,s
En een fijn biertje er bij
Wat meteen opviel was de tijd,zoveel sneller en heerlijke malse kip,paneer had iets krokanter gekund maar zat aan een mooie kerntemperatuur
Al met al zeer tevreden met m’n basterd
IMG_5614.jpeg
IMG_5615.jpeg
IMG_5616.jpeg
IMG_5618.jpeg
IMG_5619.jpeg
 
Mooi werk.
Zo'n Pulleke uit Sauerbratenland gaat er altijd wel in.
 
Mooi werk voor de eerste keer
Absoluut en wat een verschil ook met wat ik had,dag en nacht!
Topcap,s eerst in de oven gehad en aan de gang,super mooi hoe t de temperatuur vast houd
Leuke winkel ook in Haarlem,mag nog een multi level ophalen tegen 50%
En kreeg er een zak van 10 kilo kolen er bij dus mag zeker niet klagen
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan