BasBQ
Beef en Steak

Curryburger en New Orleans burger

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Vandaag de tijd gevonden om eens wat van Boels creaties uit te proberen.
Alleen geen zin om worst te stoppen dus zijn het burgers geworden.
Ik heb deze keer de receptuur van de Curryworst en de New Orleans sausage gevolgd.
Je kunt de recepturen vinden in het draadje van Boel.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rookkamer/55-de-perfecte-braadworst-(5x-braadworst-verse-worst)/
Wat heb ik aangepast?
Ik heb half om half gehakt gebruikt en per kilo deeg 3 eetlepels paneermeel en een half ei toegevoegd.
Voor het persen van de burger het deeg tussen een velletje plastic leggen en aandrukken met de hamburgerpers van de xenos.
Kost geen drol en reuze handig Snap alleen niet waarom dat stomme groene dekseltje erbij moet zitten X( dat is nu juist onhandig.
DSC03428.jpg


De Curryburger
DSC03425.jpg


En gegrilde Curryburger
DSC03430.jpg


De New Orleans burger
DSC03426.jpg


En gegrilde New Orleans burger
DSC03429.jpg


En beide nog een keer samen in hun natuurlijke omgeving.
DSC03431.jpg


Wij vonden ze lekker.

 
Oei, ik heb de spiffs in de voorbereiding maar deze zien er ook eeg smakelijk uit!!
 
zien er prima uit Bert, jou kennende zal het ook prima gesmaakt hebben
 
Wat een leuk idee Bert, zal wel gesmaakt hebben. Nieuwe Macro gebruikt ?
 
Boldeagle zei:
Wat een leuk idee Bert, zal wel gesmaakt hebben. Nieuwe Macro gebruikt ?

Die macro zit er bijna standaard op.
 
Bert zei:
Boldeagle zei:
Wat een leuk idee Bert, zal wel gesmaakt hebben. Nieuwe Macro gebruikt ?

Die macro zit er bijna standaard op.

Mooi !, Ja sorry ben ff afwezig geweest  :( 

En weer ontopic  :D
 
Heerlijk Bert, zo'n worst zonder velletje!! :D
 
Oeh heerlijk! Lust ik ook wel :-D
 
Owwwwww die gaan we echt maken.
 
Tante Agnes zei:
Owwwwww die gaan we echt maken.

Laat de foto's nog even aan manlief zien en die zegt Mmmmmmmmmm, mmmmmmmm, mmmmmmm enz
 
Je had me best mogen bellen hoor Bert B-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan