Hoi allemaal,
Eerder heb ik een bavette rollade gemaakt gevuld met cranberry compote.
In de compote bleek ik teveel sinaasappelsap/geraspte schil gebruikt. Dus die smaak was nogal overheersend.
Ik maak met kerst o.a. beenham en ik wil de cranberry compote als warme saus erbij doen, maar met iets minder van de sinaasappelsmaak.
Iemand tips om dit voor elkaar te krijgen? Zelf dacht ik aan wat aanlengen met balsamico azijn.
Dank alvast voor de tips.
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
Eerder heb ik een bavette rollade gemaakt gevuld met cranberry compote.
In de compote bleek ik teveel sinaasappelsap/geraspte schil gebruikt. Dus die smaak was nogal overheersend.
Ik maak met kerst o.a. beenham en ik wil de cranberry compote als warme saus erbij doen, maar met iets minder van de sinaasappelsmaak.
Iemand tips om dit voor elkaar te krijgen? Zelf dacht ik aan wat aanlengen met balsamico azijn.
Dank alvast voor de tips.
Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk