Beef en Steak

Country Style Ribs

 
 

Roland78

Stoker
Berichten
301
Vandaag een probeersel met wat krabbetjes.
Heb 1 stuk gisteravond in de rub van Noskos gezet (weet je wat je heb),
en het andere stuk in de "spicey garlic" rub vd Lidl met wat ruwe rietsuiker (ben benieuwd).

IMGP6231_zps50e5611c.jpg


Voor rib met de Noskos rub heb ik een glaze gemaakt van Friese keukenstroop,witte basterd suiker en Cointreau

IMGP6232_zps084ec7de.jpg


De rib met de Lidl rub gaat een glaze op van worcestersause,honing en jawel garlic sweet pepper bbq saus vd Lidl
IMGP6233_zpse8d2f1f4.jpg


IMGP6234_zps8bffc321.jpg


Elk uurtje moppen en elk uurtje een handje hickory rooksnippers geweekt in water.

IMGP6236_zps6f10312a.jpg


Heb ze eraf gehaald bij een kerntemperatuur van 83gr. (bijna 5uur)

IMGP6241_zpsf86b0734.jpg

IMGP6243_zps7119171d.jpg


Moet zeggen dat die met de lidl rub niet tegen viel,maar kon niet op tegen de noskos rub!!
Maar ze zijn zeker voor herhaling vatbaar..de friese keukenstroop en cointreau glaze is ook een blijvertje  :)
 
dat is een leuke test geweest, je hebt weer lekker gegeten
 
altijd lekker! Schuif maar door!
 
Een goede test, Thanx voor het delen!! ;)
 
Keukenstroop en cointreau?  Ik durf het bijna niet te vragen, maar in welke verhouding?  ::)

Mooie review overigens.
 
Ziet er goed uit....... en cointreau klinkt zo al goed  ;D
 
Noskos en cointreau, a match made in heaven ;)

Leuk experiment en fijn te horen dat ik het win van de Lidl :D
 
Drank en vlees. Prima combi.
 
Martijn_B zei:
Keukenstroop en cointreau?  Ik durf het bijna niet te vragen, maar in welke verhouding?  ::)

Mooie review overigens.

1 dikke el stroop en 4/5 el cointreau
 
Terug
Bovenaan Onderaan