- Berichten
- 301
Vandaag een probeersel met wat krabbetjes.
Heb 1 stuk gisteravond in de rub van Noskos gezet (weet je wat je heb),
en het andere stuk in de "spicey garlic" rub vd Lidl met wat ruwe rietsuiker (ben benieuwd).
Voor rib met de Noskos rub heb ik een glaze gemaakt van Friese keukenstroop,witte basterd suiker en Cointreau
De rib met de Lidl rub gaat een glaze op van worcestersause,honing en jawel garlic sweet pepper bbq saus vd Lidl
Elk uurtje moppen en elk uurtje een handje hickory rooksnippers geweekt in water.
Heb ze eraf gehaald bij een kerntemperatuur van 83gr. (bijna 5uur)
Moet zeggen dat die met de lidl rub niet tegen viel,maar kon niet op tegen de noskos rub!!
Maar ze zijn zeker voor herhaling vatbaar..de friese keukenstroop en cointreau glaze is ook een blijvertje
Heb 1 stuk gisteravond in de rub van Noskos gezet (weet je wat je heb),
en het andere stuk in de "spicey garlic" rub vd Lidl met wat ruwe rietsuiker (ben benieuwd).
Voor rib met de Noskos rub heb ik een glaze gemaakt van Friese keukenstroop,witte basterd suiker en Cointreau
De rib met de Lidl rub gaat een glaze op van worcestersause,honing en jawel garlic sweet pepper bbq saus vd Lidl
Elk uurtje moppen en elk uurtje een handje hickory rooksnippers geweekt in water.
Heb ze eraf gehaald bij een kerntemperatuur van 83gr. (bijna 5uur)
Moet zeggen dat die met de lidl rub niet tegen viel,maar kon niet op tegen de noskos rub!!
Maar ze zijn zeker voor herhaling vatbaar..de friese keukenstroop en cointreau glaze is ook een blijvertje