- Berichten
- 867
Na wat experimenteren en opdoen van veel inspiratie op dit forum nu de next step in mijn BBQ ontwikkeling en dus tijd voor een flink stuk vlees op de Kamado. Ben er intussen ook achter dat er geen startknop op dat ding zit dus op tijd beginnen met naar temp brengen 
Anyway prachtig weer vandaag dus lekker aan de gang in de tuin. Resultaat was echt helemaal wat ik van gedacht en gehoopt had. Met flesje rood erbij, familie aan tafel en het zonnetje erbij kan het leven slechter B-)
Eindresultaat:
Begonnen met een heel mooi stuk vlees te halen bij Clemens in Lisse (top slagertje die nog kan fietsen ook). Niet veel meer aan gedaan dan zout en peper erop
Thumps up was van de kleine man die het maar machtig mooi vond zo'n enorme lap vlees
Op de Kamado Joe
Had eerst indirect naar kern van 47 graden laten gaan, toen in ALU en weggezet, intussen KJ opgestookt en toen dicht geschroeid.
Op paar plekjes was ik toch voorbij de medium rare geschoten, volgende keer nog eerder van de indirect halen denk ik, tips?
Maar toch wel tevreden met de smaak en bite van e.e.a. Lekker bordjes van gemaakt met spinazie roerbakken, aardappeltjes uit de oven en saus van roquefort, creme fraiche en sjalotje. Op naar volgende item van de to do lijst.
En eindoordeel van de mini chef

Anyway prachtig weer vandaag dus lekker aan de gang in de tuin. Resultaat was echt helemaal wat ik van gedacht en gehoopt had. Met flesje rood erbij, familie aan tafel en het zonnetje erbij kan het leven slechter B-)
Eindresultaat:

Begonnen met een heel mooi stuk vlees te halen bij Clemens in Lisse (top slagertje die nog kan fietsen ook). Niet veel meer aan gedaan dan zout en peper erop



Thumps up was van de kleine man die het maar machtig mooi vond zo'n enorme lap vlees
Op de Kamado Joe



Had eerst indirect naar kern van 47 graden laten gaan, toen in ALU en weggezet, intussen KJ opgestookt en toen dicht geschroeid.

Op paar plekjes was ik toch voorbij de medium rare geschoten, volgende keer nog eerder van de indirect halen denk ik, tips?
Maar toch wel tevreden met de smaak en bite van e.e.a. Lekker bordjes van gemaakt met spinazie roerbakken, aardappeltjes uit de oven en saus van roquefort, creme fraiche en sjalotje. Op naar volgende item van de to do lijst.


En eindoordeel van de mini chef
