- Berichten
- 2.981
Vandaag stond er een heerlijke cote a los, Belgische Blauw op het menu.
Omdat ik het gras net had gemaaid, dacht ik kan dit wel eens in hooi garen .
Vooral was ik benieuwd of dit echt van toegevoegde waarde zou zijn.
Ondertussen de kamado op 105 graden gebracht en hierna het vlees er op, te samen met een paar roseval aardappels.
Na ruim 2 uur stabiel op temperatuur was de kern gestegen naar 48 graden.
Hierna afgrillen en laten rusten.
Even laten rusten en genieten Bourgondisch genieten.
En over het hooi, leuk geprobeerd, lekkere geur, maar nauwelijks smaak.
Volgende keer eens proberen te roken met hooi...
Omdat ik het gras net had gemaaid, dacht ik kan dit wel eens in hooi garen .
Vooral was ik benieuwd of dit echt van toegevoegde waarde zou zijn.
Ondertussen de kamado op 105 graden gebracht en hierna het vlees er op, te samen met een paar roseval aardappels.
Na ruim 2 uur stabiel op temperatuur was de kern gestegen naar 48 graden.
Hierna afgrillen en laten rusten.
Even laten rusten en genieten Bourgondisch genieten.
En over het hooi, leuk geprobeerd, lekkere geur, maar nauwelijks smaak.
Volgende keer eens proberen te roken met hooi...