Vandaag maar weer eens wat lopen spelen,
Lende schoongemaakt, afgedekt met fijn gedraaide Koriander, pepertje, knoflook, klein beetje zetmeel(om lopen te voorkomen) rijstwijn, citroen zeste.
onder de 50 graden roken voor een uurtje of twee en een half met wat appelsnippers.
temperatuur omhoog geschroefd naar 130 graden, tot de kern op 63 was.
Buikspek heb ik van de bereiding geen foto's... maar heeft iig 24 uur liggen marineren in ketjap, pepertjes, gember, laos, ui.
de saus erbij is de afmaker van het geheel, trekt alle smaken naar het absurde.
ui, knoflook, pepers, aanfruiten afblussen met soyasaus, gembersiroop en ketjap.
zorg ervoor dat de saus dik vloeibaar is.
Lende schoongemaakt, afgedekt met fijn gedraaide Koriander, pepertje, knoflook, klein beetje zetmeel(om lopen te voorkomen) rijstwijn, citroen zeste.
onder de 50 graden roken voor een uurtje of twee en een half met wat appelsnippers.
temperatuur omhoog geschroefd naar 130 graden, tot de kern op 63 was.
Buikspek heb ik van de bereiding geen foto's... maar heeft iig 24 uur liggen marineren in ketjap, pepertjes, gember, laos, ui.
de saus erbij is de afmaker van het geheel, trekt alle smaken naar het absurde.
ui, knoflook, pepers, aanfruiten afblussen met soyasaus, gembersiroop en ketjap.
zorg ervoor dat de saus dik vloeibaar is.