Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Terwijl ik het naanbrood laat rijzen en de butter chicken massala lekker staat te pruttelen, steek ik de kamado nog maar eens aan voor de kluifjes die onze Hertog Jan Gran Prestige zullen vergezellen vanavond. Vandaag: cola kip kluifjes.
Bedoel je dat je ze gaat pekelen in de cola met zout of heb je een andere aanpak? Persoonlijk heb ik al meerdere malen kip gepekeld met verschillende vloeistoffen, maar ik proef de smaak er amper van terug.
Nee, de kip niet gepekeld maar voorzien van een vrij simpele rub. Na 45min nog 2x dippen in een op cola gebaseerde marinade en nog eventjes doorpruttelen op het ei.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.