Vandaag stond er kip op het menu.
2 kippen bereid op een colablikje 1blikje met cola en de andere met water.
1 kip gerubt met standaard kipkruiden en de ander met cajun foreplay.
BBQ klaar gemaakt op de split methode 190c
Blokje appelhout erbij.
Na een half uur een kwartslag draaien.
En na 1 uur en 10min waren ze klaar.in de borst gemeten en met 76c eraf gehaald.
Ze waren heerlijk lekker sappig en een krokant velletje.
Merkte ik verschil of ik cola of water heb gebruikt Nee.
2 kippen bereid op een colablikje 1blikje met cola en de andere met water.

1 kip gerubt met standaard kipkruiden en de ander met cajun foreplay.
BBQ klaar gemaakt op de split methode 190c

Blokje appelhout erbij.
Na een half uur een kwartslag draaien.
En na 1 uur en 10min waren ze klaar.in de borst gemeten en met 76c eraf gehaald.


Ze waren heerlijk lekker sappig en een krokant velletje.
Merkte ik verschil of ik cola of water heb gebruikt Nee.