Beef en Steak

Cola Can Chicken

 

Timobrouwer

Tondelzoeker
Berichten
3
Eerste keer Can Chicken. Ingesmeerd met Peri Peri rub en een marinade van cola en Chili saus. De kip paste helaas niet staand onder de grill guru (vriendin al medegedeeld dat we toch een groter model moeten;)). Hier door de kip wat neer moeten leggen wat het korstje geen goed deed. Na 3 keer ingesmeerd met de marinade en na ongeveer 5 kwartier was de temp. 75 graden en kon hij van de Q. Al met al was de smaak echt heel prima en ook best mals. Korstje was wat slap. Volgens m’n broertje niks meer aan doen en hij komt graag weer.
IMG_3306.jpeg
IMG_3317.jpeg
IMG_3318.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Ook deze liggende versie, keur ik goed 😉. Welkom bij de Tokkies
 
Gefeliciteerd met de sticker. Nu hopelijk snel een grotere bbq zodat je de staande versie kan maken 😉
 
Volgende keer inderdaad de staande versie proberen. Van harte met je 🐔
 
Gefeliciteerd met je 🐔!

Volgende keer een kwartel met een klein blikje proberen, die zal wel passen. 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan