- Berichten
- 24
Komend weekend wil ik mijn gasten weer eens iets lekkers en nieuws voorschotelen.
Nou lijkt het mij leuk om op mijn Bastard VX Rotisserie een Picanha op churrasco-wijze klaar te maken.
Geen ervaring met beide: niet met picanha, maar ook niet met de churrasco-wijze.
Wat denken jullie? Speel safe voor de visite en maak iets bekends klaar of kan het bijna niet mis gaan?
Voor de tijdsplanning: iemand enig idee hoelang het duurt voordat het op deze wijze op tafel kan?
Nou lijkt het mij leuk om op mijn Bastard VX Rotisserie een Picanha op churrasco-wijze klaar te maken.
Geen ervaring met beide: niet met picanha, maar ook niet met de churrasco-wijze.
Wat denken jullie? Speel safe voor de visite en maak iets bekends klaar of kan het bijna niet mis gaan?
Voor de tijdsplanning: iemand enig idee hoelang het duurt voordat het op deze wijze op tafel kan?