- Berichten
- 2.026
Er gaat niets boven een warm biertje met kip smaak. Daarom heb ik vandaag maar weer eens een kippetje op een blikje gezet.
Heb weer de bone suckin' rub gebruikt. was goed bevallen op de ribs, dus nu een keer op de kip.
Ik wilde de Pro Q weer eens van stal halen, maar heb echt waardeloze aanmaakblokjes gekocht bij de Plus, na twee pogingen nog de starter niet aan, dus maar weer over gestapt op gas. Wilde wel een rooksmaak en kon weer even gaan spelen om dit voor elkaar te krijgen. Heb nog geen goede methode ontdekt, dus weer een poging:
Kippetje was redelijk hard gegaan
Het bier was heerlijk warm en er zat een goede kipsmaak aan. Precies zoals ik het wil
Maar even serieus: de kip leek verbrand, maar de smaaktest wees gelukkig anders uit. De rooksmaak was minimaal, dus moet toch weer verder met ontwikkelen. Het was een lekker kippetje, rub was ook erg goed in combinatie met de kip
dus voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor het kijken!

Heb weer de bone suckin' rub gebruikt. was goed bevallen op de ribs, dus nu een keer op de kip.

Ik wilde de Pro Q weer eens van stal halen, maar heb echt waardeloze aanmaakblokjes gekocht bij de Plus, na twee pogingen nog de starter niet aan, dus maar weer over gestapt op gas. Wilde wel een rooksmaak en kon weer even gaan spelen om dit voor elkaar te krijgen. Heb nog geen goede methode ontdekt, dus weer een poging:



Kippetje was redelijk hard gegaan



Het bier was heerlijk warm en er zat een goede kipsmaak aan. Precies zoals ik het wil

Maar even serieus: de kip leek verbrand, maar de smaaktest wees gelukkig anders uit. De rooksmaak was minimaal, dus moet toch weer verder met ontwikkelen. Het was een lekker kippetje, rub was ook erg goed in combinatie met de kip

Bedankt voor het kijken!