Beef en Steak

cherry ribs

 
 

Spiffs

Pitmaster
Berichten
627
Gewoon omdat ik ze lekker vind, en ik had mijn beste maatje over met zijn gezin, dus cherry ribs
aardappelpannetje erbij wat salade en de tropische crumble van Niek

Ik had geen zin om ze allemaal 1 voor 1 in de folie te wikkelen, dus deze bak van de ikea met een rooster onderin (zodat de ribben niet rechtstreeks in de cherrycoke liggen. Alleen paste die niet op de wsm, dus snel een starter aangestoken en de bak op de OTG gezet. Die moest toch aan voor het aardappelpannetje.

Omdat het vrij kleine ribben waren, ging ik voor 2-1-1 maar omdat ik lekker aan het kletsen was, is het perongeluk 3-0.45-1 geworden, en dat beviel goed.

Om de een of andere reden had ik kersen gehaald ipv kersenjam, dus alles met de staafmixer fijn gemaakt en door een zeef gehaald.

Crumble klein beetje aangepast, ipv gerapste cocos, amandelpoeder gebruikt, ook lekker zijn we achter gekomen :)
Crumble niet zo bruin als ik wilde, de kids van mijn maatje waren erg moe, dus het toetje kwam iets eerder door dan geplanned.

En een lekkere tripel karmeliet om toch een beetje aan het treffen te denken.

27f07ce1.jpg


f9d0293a.jpg


d0886df3.jpg


8ad60862.jpg


48be7d1e.jpg


4ad55ad6.jpg


e1974e18.jpg


6fbb2211.jpg


97f7bc5a.jpg


27ede2cb.jpg


After the goldrush...
3c50b8be.jpg
 
Lekkere ribben en mooie foto's. Volgens mij zit er een potentiele fotowedstrijd winnaar tussen ;)
 
Lekker Marc!! Moet ook maar weer eens aan de ribs, is te lang geleden.
 
lekkere maaltijd hoor, ribs gaan er altijd in
 
Terug
Bovenaan Onderaan