Beef en Steak

Casselerrib, omdat het kan

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.365
Gisteren nog een leuk stukje casselerrib in de vriezer gevonden, ontdooid en de rub gemaakt
IMG_23161_zps6aca1804.jpg


En ook meteen in de rub gezet
IMG_23171_zps329e0cd7.jpg


Nu "even" een poosje koud roken
IMG_23191_zps16a7f4e3.jpg
 
Een leuk stukje, zegt ie dan... :)
Dat wordt smullen, zo te zien!
 
Dit soort stukjes wil ik ook wel vinden in mijn vriezer! :P
<overdrijfmodus_aan>Bij mij zit met een dergelijk stukje alleen tegelijk de vriezer halfvol<overdrijfmodus_uit>
 
Hahahahaha

En hier dan de side-dish, met gemarineerde kipfilet, bieslook kruidenkaas en katenspek gevulde paprika.
Die ligt alvast klaar om zo meteen de Q op te gaan.
IMG_23201_zpsb1e15a28.jpg
 
dit vraagt echt om foto's van het eind resultaat
 
Zou het nog wat worden....
De temperatuur schiet al aardig op, zo meteen even iets af laten koelen, netje verwijderen, in plakken snijden en....nog een foto plaatsen B-)

IMG_23211_zps828d7d55.jpg


En dan mijn telefoon WEL stil houden....
 
ziet er prima uit, dat wordt wel wat!
 
Dat gaat gebeuren Ceriel alleen dan a.s. woensdag pas.
In verband met de tijd, het projectje liep dusdanig uit dat we vanavond chinees hebben gehaald (Aaaaarrrrgggghhhhh) is het verorberen opgeschoven naar woensdag.....
Dus dan komen de foto's van de gegrilde gevulde paprika's
 
En toen kwam mijn vader nog even bij ons langs na het kaarten, kon hij meteen ma even ophalen.
En ja, toen toch maar even de casselerrib aangesneden.

IMG_23231_zpsfe2741e3.jpg


Dus woensdag wordt het een rollade van de Q met de gevulde paprika's erbij B-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan