Goedenavond,
Na een tijdje meelezen zal ik mij ook eens voorstellen.
Ik ben Caspar, 50 jaar oud en woon in Hoornsterzwaag, Friesland.
In het dagelijks leven werk ik bij een groothandel in aardgas en in mijn vrije tijd gebruik ik het liefst hout en kool.
Mijn passie is koken, vooral lekker, puur en eerlijk. Dat betekent veel lokale producten met echte smaken en daar het mooiste gerecht van maken.
De BBQ gebruik ik al vanaf dat ik een klein jongetje was. De laatste jaren merk ik een sterke voorkeur voor low&slow.
M'n Weber OTG47 helpt daar goed bij. Ik heb ooit ook een Barbecook Watersmoker gekocht maar die bevalt niet zo. Voor in de winter of bij weinig tijd heb ik ook nog een gas Q.
Onlangs heb ik mijn droomapparaat gekocht, een 200 kg zware offset smoker, gebouwd door een echte technicus die achteraf toch meer van grillen blijkt te houden. Ik heb de 'smokende bolle' nu van een nieuw laagje verf voorzien en ga nu eens ontdekken hoe ik deze gigant op temperatuur krijg en houd.
Groet, Caspar
Smokende Bolle by Caspar's Culi-blog, on Flickr
Na een tijdje meelezen zal ik mij ook eens voorstellen.
Ik ben Caspar, 50 jaar oud en woon in Hoornsterzwaag, Friesland.
In het dagelijks leven werk ik bij een groothandel in aardgas en in mijn vrije tijd gebruik ik het liefst hout en kool.
Mijn passie is koken, vooral lekker, puur en eerlijk. Dat betekent veel lokale producten met echte smaken en daar het mooiste gerecht van maken.
De BBQ gebruik ik al vanaf dat ik een klein jongetje was. De laatste jaren merk ik een sterke voorkeur voor low&slow.
M'n Weber OTG47 helpt daar goed bij. Ik heb ooit ook een Barbecook Watersmoker gekocht maar die bevalt niet zo. Voor in de winter of bij weinig tijd heb ik ook nog een gas Q.
Onlangs heb ik mijn droomapparaat gekocht, een 200 kg zware offset smoker, gebouwd door een echte technicus die achteraf toch meer van grillen blijkt te houden. Ik heb de 'smokende bolle' nu van een nieuw laagje verf voorzien en ga nu eens ontdekken hoe ik deze gigant op temperatuur krijg en houd.
Groet, Caspar
Smokende Bolle by Caspar's Culi-blog, on Flickr