Dit recept van Marcel ziet er erg lekker uit, moest ik maken 
De bavette open gevlinderd; belegd, dichtgeknoopt en op de bbq gelegd.
Als side schijfjes van een vleestomaat, mozzarella en basilicum.
Bij ca. 48 graden de rollade van de bbq gehaald, temperatuur verhoogd en nog eventjes hoog af gegrild (goede tip!).
Met een kern van ca. 52 graden had de rollade naar mijn smaak iets langer op de grill gemogen (kern van 55 aanhouden?)
Overall; recept was lekker en smaakt naar meer!
Recept:
www.nasqbbq.nl

De bavette open gevlinderd; belegd, dichtgeknoopt en op de bbq gelegd.
Als side schijfjes van een vleestomaat, mozzarella en basilicum.
Bij ca. 48 graden de rollade van de bbq gehaald, temperatuur verhoogd en nog eventjes hoog af gegrild (goede tip!).
Met een kern van ca. 52 graden had de rollade naar mijn smaak iets langer op de grill gemogen (kern van 55 aanhouden?)
Overall; recept was lekker en smaakt naar meer!
Recept:

Carpaccio Rollade van Bavette
Carpaccio rollade van bavette zeker! Een heerlijke combinatie van het smaakvolle stukje bavette en de geweldige smaken van Carpaccio!
