Beef en Steak

Carpaccio Rollade van Bavette (Nasq)

 
 

Rens008

Vuurmaker
Berichten
76
Dit recept van Marcel ziet er erg lekker uit, moest ik maken :D
De bavette open gevlinderd; belegd, dichtgeknoopt en op de bbq gelegd.
Als side schijfjes van een vleestomaat, mozzarella en basilicum.

Bij ca. 48 graden de rollade van de bbq gehaald, temperatuur verhoogd en nog eventjes hoog af gegrild (goede tip!).
Met een kern van ca. 52 graden had de rollade naar mijn smaak iets langer op de grill gemogen (kern van 55 aanhouden?)

Overall; recept was lekker en smaakt naar meer!

Recept:

20250518_173137.JPG


20250518_174957.JPG


20250518_175538.JPG


20250518_180307.JPG


20250518_183354.JPG


20250518_183645.JPG


20250518_184701.JPG
 
Terug
Bovenaan Onderaan