Hallo allen,
Bij deze stel ik mij graag even voor. Mijn naam is marco en sinds jaar en dag ben ik al bezig met mijn barbecue. Ik merk echter dat ik het afgelopen jaar steeds intensiever hier mee bezig ben. Was het eerst alleen in de zomer een pulled pork of bierkip nu doe ik dit het hele jaar door. Ook krijg (koop) ik ineens steeds meer verschillende bbq's erbij. Gelukkig begin ik ook een bbq naam onder vrienden en familie te krijgen dus kan de hobby rustig doorgroeien. Ik hoop hier vooral veel technische info qua bereiding en bbq technieken te vinden.
Momenteel ben ik vooral bezig om spareribs te maken en te perfectioneren. Uiteindelijk wil ik graag meedoen aan competities. Ik hoor dan ook graag hoe dat hier leeft en hoe je het best hier mee begint.
Vriendelijke bbq groet
Bij deze stel ik mij graag even voor. Mijn naam is marco en sinds jaar en dag ben ik al bezig met mijn barbecue. Ik merk echter dat ik het afgelopen jaar steeds intensiever hier mee bezig ben. Was het eerst alleen in de zomer een pulled pork of bierkip nu doe ik dit het hele jaar door. Ook krijg (koop) ik ineens steeds meer verschillende bbq's erbij. Gelukkig begin ik ook een bbq naam onder vrienden en familie te krijgen dus kan de hobby rustig doorgroeien. Ik hoop hier vooral veel technische info qua bereiding en bbq technieken te vinden.
Momenteel ben ik vooral bezig om spareribs te maken en te perfectioneren. Uiteindelijk wil ik graag meedoen aan competities. Ik hoor dan ook graag hoe dat hier leeft en hoe je het best hier mee begint.
Vriendelijke bbq groet