BasBQ
Beef en Steak

C?te du boeuf

N

nardus

Gast
C?te du boeuf met aardappelkroketten, gevulde wijnbladeren en nog wat leftovers.
Deze had ik nog over van kerst, toen dit stuk van een prime rib gesneden.
Even op temp laten komen, insmeren met wat olie, zout,peper uien en knflookpoeder. (sorry voor de crappy blackbarry pics)
2vbalir.jpg

Hup, op de grill, Direct, medium heet. Geen end of reverse sear.
24fcivr.jpg

Omdat C?te du boeuf nogal taai wordt als de temp boven de 60 komt  X( toch maar even proben..
Bij 56 graden snel in de folie, gaart nog iets door naar de 58..
2ijoj2v.jpg

Ok, now eat ! !
307yk5k.jpg

garing ok.
25jlbgm.jpg


Alhoewel dit een flinke carbonade was, snel op.

97ry8n.jpg
 
Dat is een mooie binnenkomer!!! Jullie hebben heerlijk gegeten!!
 
dat is een heerlijk stuk vlees
 
Das een mooie!
 
Dat ziet er uit als een heel fijn stukje vleesch! Had ik best gelust. :D


nardus zei:
(sorry voor de crappy blackbarry pics)

Black Barry, is dat de broer van Black Betty;)
 
Mooi stukje vlees!
 
Zo dat ziet er erg goed uit (vooral 2 ena laatste foto's).
hij gaat op de todo.
 
lekker hoor!
 
thanx ! , hoop jullie geinspireerd te hebben zoals jullie dat weer ook weer doen !
 
Een heerlijke maaltijd zo te zien.
Ook deze maar weer op de todo lijst.
 
Yammie
 
Dat ziet er zalig uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan