Beef en Steak

burnt ends buikspek met saus van bockbier,honing en knoflook

 

Lankie010

Gemarineerd
Berichten
1.787
Goededag ,

Lekkere saus gemaakt van bockbier ,honing en knoflook





1000012847.jpg


1000012850.jpg

buikspek in de rub gezet.
1000012884.jpg

tot 93 graden op de kamado
1000012893.jpg

Daarna een uur in de vriezer.
Daarna in blokjes gesneden en ingesmeerd met de saus.
En voor 30 minuten terug op de green egg

Resultaat super gare blokje en toch stevig.
Combinatie met de saus was echt top.

Aangezien mijn vrouw geen buikspek lust ,hadden beide buren geluk.

Alleen maar positieve reactieś

1000012902.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dat is een leuk en lekker idee!

Waarom in de vriezer? Blokjes snijden is geen hogere wiskunde.
 
Terug
Bovenaan Onderaan