- Berichten
- 1.787
Goededag ,
Lekkere saus gemaakt van bockbier ,honing en knoflook
buikspek in de rub gezet.
tot 93 graden op de kamado
Daarna een uur in de vriezer.
Daarna in blokjes gesneden en ingesmeerd met de saus.
En voor 30 minuten terug op de green egg
Resultaat super gare blokje en toch stevig.
Combinatie met de saus was echt top.
Aangezien mijn vrouw geen buikspek lust ,hadden beide buren geluk.
Alleen maar positieve reactieś
Lekkere saus gemaakt van bockbier ,honing en knoflook
buikspek in de rub gezet.
tot 93 graden op de kamado
Daarna een uur in de vriezer.
Daarna in blokjes gesneden en ingesmeerd met de saus.
En voor 30 minuten terug op de green egg
Resultaat super gare blokje en toch stevig.
Combinatie met de saus was echt top.
Aangezien mijn vrouw geen buikspek lust ,hadden beide buren geluk.
Alleen maar positieve reactieś
Laatst bewerkt: