Beef en Steak

buikspek opgerold

tettarrow01

Sprokkelaar
Berichten
28
zondag was het dan zo ver,

buikspek zaterdag in de zout en soda gezet
nu afspoelen en de messen slijpen
eerst gevlinderd
20250802_114431.jpg


daarna de boel "gevuld "met een simpele Rub, peper zout, knoflook, ui en gerookt paprikapoeder.



20250802_114545.jpg


toen begon het gevecht , opknopen die handel







in de knoop.jpg


daarna van 13.00 u tot 18.30 u op 105 graden


20250802_212324.jpg


en daar was hij dan.
om helemaal eerlijk te zijn, ik heb hem op het laatst nog even op 250 graden gehad voor de "crackling" , maar dat is jammerlijk mislukt, ik kon het velletje er van aftrekken alsof er een rubber laagje omheen zat, dat kon echter de smaak bederven, en wat een mooi plaatje weer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan