tettarrow01
Sprokkelaar
- Berichten
- 28
zondag was het dan zo ver,
buikspek zaterdag in de zout en soda gezet
nu afspoelen en de messen slijpen
eerst gevlinderd
daarna de boel "gevuld "met een simpele Rub, peper zout, knoflook, ui en gerookt paprikapoeder.
toen begon het gevecht , opknopen die handel
daarna van 13.00 u tot 18.30 u op 105 graden
en daar was hij dan.
om helemaal eerlijk te zijn, ik heb hem op het laatst nog even op 250 graden gehad voor de "crackling" , maar dat is jammerlijk mislukt, ik kon het velletje er van aftrekken alsof er een rubber laagje omheen zat, dat kon echter de smaak bederven, en wat een mooi plaatje weer.
buikspek zaterdag in de zout en soda gezet
nu afspoelen en de messen slijpen
eerst gevlinderd
daarna de boel "gevuld "met een simpele Rub, peper zout, knoflook, ui en gerookt paprikapoeder.
toen begon het gevecht , opknopen die handel
daarna van 13.00 u tot 18.30 u op 105 graden
en daar was hij dan.
om helemaal eerlijk te zijn, ik heb hem op het laatst nog even op 250 graden gehad voor de "crackling" , maar dat is jammerlijk mislukt, ik kon het velletje er van aftrekken alsof er een rubber laagje omheen zat, dat kon echter de smaak bederven, en wat een mooi plaatje weer.