BasBQ
Beef en Steak

Buikribben

Jeffrey

Sprokkelaar
Berichten
25
Vandaag  eindelijk eens een slager gevonden die wat moeite wou doen voor z'n klant! Heb een mooi stuk Buikribben gescoord die ik wil bereiden als Aaron franklin. Heb het membraan geprobeerd te verwijderen maar dat is niks geworden omdat het allemaal stukjes zijn. Ga ze zondag bereiden hier de ribben!
cf9e984e0a3730be9284264e9dea7be0.jpg

2de54790a6cb2ad262ec1a0c3f2e41e9.jpg
 
DMM zei:
Nice ! Ik heb er gister ook 2 gescoord, echte buikribben....zondag erop, ik doe gezellig mee :)

Nog een speciale manier van klaar maken? Ik heb er 1 van 1,2 kilo dus is even zat
 
Dit ga ik even volgen.
Mijn buik ribben waren de laatste keer beetje droog.
Benieuwd naar jullie werkwijze en vooral het resultaat natuurlijk
 
Succes! Het vlees ziet er mooi uit!
 
Na een stroeve start zijn we begonnen! Niet gekeken hoeveel houtskool ik nog had blijkt niet veel en nog heel veel gruis ook. Dus we gaan het beleven vandaag nu gebruikt het ei niet veel houtskool dus heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen Buikribben op de q en roken met Eik en appel chunks!
ed0e071e52ac8bad4428260a6eee9f65.jpg

f7621ee5d8762d1eabd70c6b6175a335.jpg

e80df459abc0ed9466cccbd87cd4b54f.jpg
 
Welke methode volg je?
 
0223b200365634705bd2d320e661fed7.jpg


En ze waren heerlijk! Ontiegelijk mals maar de volgende keer weer gewoon babyback ribs meer slabs voor hetzelfde geld dus meer smaken tegelijk op de q. Deze waren vrij pittig ivm de vele peper!
 
Geslaagde run lijkt me. Lekker hoor
 
Lekker hoor, hier vanavond ook een buikrib gegeten.
Ziet er heerlijk mals uit!
 
Komt op de todo lijst
 
Pracht ribjes hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan