Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag zijn ze erop geweest die buikribben jeeeeuj... Daarnaast ook ff 600 gram maplecured bacon meegerookt op de WSM 37... Net zo makkelijk..
Heb de ribben weer chinastyle gedaan met de voor mij heersende ketjapsaus...
Na drie uur...
Bacon klaar!
Ribjes inpakken..
Ribjes klaar! Smullen maar...
Conclusie: lekkere ribs! Meer bite, echt Amerikaans... Toch wel heel wat anders dan babybacks maar voor mij allebei heersend.
Met deze ribben heb je ook echt wat in de hand zeg maar
De bacon gaat deze week in de bolognese, snijboenenstamppot en de pompoenpastaschotel en de rest in plakken de vriezer in
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.