- Berichten
- 113
Vandaag lekker makkelijk want daar houd ik van
Kant en klaar naan broodje wel even op de grill
Kipfilet eerst even garen tot 66 graden ongeveer en daarna tot de 72 op de speksteen.
Daarna stukjes van gesneden ( vergeten foto te maken).
Uitje gesneden met beetje sla.
Toetje
Ringetje ananas even op het rooster NIET TE LANG want dan blijft hij sappig en is ie een beetje warm
Saampjes met twee bolletjes ijs en een flinke schep slagroom.
Kant en klaar naan broodje wel even op de grill
Kipfilet eerst even garen tot 66 graden ongeveer en daarna tot de 72 op de speksteen.
Daarna stukjes van gesneden ( vergeten foto te maken).
Uitje gesneden met beetje sla.
Toetje
Ringetje ananas even op het rooster NIET TE LANG want dan blijft hij sappig en is ie een beetje warm
Saampjes met twee bolletjes ijs en een flinke schep slagroom.