Tijdens de middagje thuiswerken op een dag als gisteren kon ik de verleiding niet weerstaan om wat lekkers te maken.
Bij de poelier kippenborst met vel aan het bot gehaald en deze in de rub gezet (ben het recept kwijt?.)
Ook onder de huid.
Tevens een nieuwe opstelling geprobeerd, indirect met een baksteen ertussen en een bakje water om het moist te houden.
Klein handje kersenhout geweekt en opgerookt voor een lekker rooksmaak.
Na goed 1 ? uur de goede kerntemp bereikt en nu mogen ze afkoelen.
Afgekoeld en geplukt, op een vers Turks brood, wasabi-rucola, beetje BBQ-saus en de krokante huid klein gesneden voor nog meer smaak.
Bij de poelier kippenborst met vel aan het bot gehaald en deze in de rub gezet (ben het recept kwijt?.)
Ook onder de huid.
Tevens een nieuwe opstelling geprobeerd, indirect met een baksteen ertussen en een bakje water om het moist te houden.
Klein handje kersenhout geweekt en opgerookt voor een lekker rooksmaak.
Na goed 1 ? uur de goede kerntemp bereikt en nu mogen ze afkoelen.
Afgekoeld en geplukt, op een vers Turks brood, wasabi-rucola, beetje BBQ-saus en de krokante huid klein gesneden voor nog meer smaak.