Beef en Steak

broodbeleg voor komende week

  • Onderwerp starter Onderwerp starter AV
  • Startdatum Startdatum

AV

Gemarineerd
Berichten
1.190
wat hele dikke lappen buikspek gesneden en mosterd,zout en peper gekruid.
en 2 beenhammetjes: 1 ham 12 uur in een brine met hoofdzakelijk mosterd en appelcorn.
de andere zo uit de verpakking.







begonnen met 170 graden en binnen 2 uur  aflopend naar 110
geregeld met spekvet gekwast
de hammetjes na 2 uur een kern van 55 graden,toen nog 20 min in folie tot 68 graden.

ham is lekker mals en sappig,
spek idem.. zelfs de zwoerd is weg te kauwen.
en  een 2 test met de rvs smoker wat de moeite waard was om t verder af te bouwen
 
Goed bezig, ga je de steenwol nog afdekken?
 
Leuk, mooi rooster, geeft mooie grillmarks
 
Ziet er appart uit.
 
Dat ziet er zeker lekker uit!
 
lekker hoor
 
Lekkere spekpijp heb je daar, AV. Mooi bouwwerk!

 
Mooi ding heb je daar hoor! Eten ziet er ook prima uit! ;)
 
Mooi hoor al die zelfbouw projecten.
 
dankje allen

El Fumarole zei:
Lekkere spekpijp

net van binnen bekeken en de rvs binnenwand krijgt al een mooie bruin kleurtje en vetlaagje.
en van binnen ruikt t zelfs  naar turf 8)
dat t vlees alleen maar lekkerder wordt
 
Terug
Bovenaan Onderaan