wat hele dikke lappen buikspek gesneden en mosterd,zout en peper gekruid.
en 2 beenhammetjes: 1 ham 12 uur in een brine met hoofdzakelijk mosterd en appelcorn.
de andere zo uit de verpakking.
begonnen met 170 graden en binnen 2 uur aflopend naar 110
geregeld met spekvet gekwast
de hammetjes na 2 uur een kern van 55 graden,toen nog 20 min in folie tot 68 graden.
ham is lekker mals en sappig,
spek idem.. zelfs de zwoerd is weg te kauwen.
en een 2 test met de rvs smoker wat de moeite waard was om t verder af te bouwen
en 2 beenhammetjes: 1 ham 12 uur in een brine met hoofdzakelijk mosterd en appelcorn.
de andere zo uit de verpakking.
begonnen met 170 graden en binnen 2 uur aflopend naar 110
geregeld met spekvet gekwast
de hammetjes na 2 uur een kern van 55 graden,toen nog 20 min in folie tot 68 graden.
ham is lekker mals en sappig,
spek idem.. zelfs de zwoerd is weg te kauwen.
en een 2 test met de rvs smoker wat de moeite waard was om t verder af te bouwen