Frank54
Kooltjesharker
- Berichten
- 209
ik had de broeders van het biertappers gilde brisket beloofd voor het kerstdiner , en dus gemaakt.
op zaterdag de 2 mooie brisket points van B&S geinjecteerd met runderbouillon en licht gerubbed met beef rub.
zondagochtend de WSM op 107C gezet en aan de cook begonnen .
op een interne temp van 93C ingepakt en omwikkeld met kranten papier in de piepschuimdoos van B&S gedaan.
volgende dag ( maandag) geportioneerd en met vocht uit de folie opgewarmd in een chafing dish, was helemaal super , zalig mals , lekkere rook/BBq smaak
gaat herhaald worden. ( helaas geen foto van gescheden resultaat ).
op zaterdag de 2 mooie brisket points van B&S geinjecteerd met runderbouillon en licht gerubbed met beef rub.
zondagochtend de WSM op 107C gezet en aan de cook begonnen .
op een interne temp van 93C ingepakt en omwikkeld met kranten papier in de piepschuimdoos van B&S gedaan.
volgende dag ( maandag) geportioneerd en met vocht uit de folie opgewarmd in een chafing dish, was helemaal super , zalig mals , lekkere rook/BBq smaak
gaat herhaald worden. ( helaas geen foto van gescheden resultaat ).