Beef en Steak

Briskets 1e keer

Frank54

Kooltjesharker
Berichten
209
ik had de broeders van het biertappers gilde brisket beloofd voor het kerstdiner , en dus gemaakt.
op zaterdag de 2 mooie brisket points van B&S geinjecteerd met runderbouillon en licht gerubbed met beef rub.
zondagochtend de WSM op 107C gezet en aan de cook begonnen .
op een interne temp van 93C ingepakt en omwikkeld met kranten papier in de piepschuimdoos van B&S gedaan.
volgende dag ( maandag) geportioneerd en met vocht uit de folie opgewarmd in een chafing dish, was helemaal super , zalig mals , lekkere rook/BBq smaak
gaat herhaald worden. ( helaas geen foto van gescheden resultaat ).





 
Ziet er lekker uit!

Zo'n sticker op de verpakking... "Slaughtered and cut in the United States" inclusief de vlag. Nou dat is echt een verkoopargument zeg! Wat een een volk is het toch...  :-?
 
lekker hoor
 
KamadoJoe zei:
Ziet er lekker uit!

Zo'n sticker op de verpakking... "Slaughtered and cut in the United States" inclusief de vlag. Nou dat is echt een verkoopargument zeg! Wat een een volk is het toch...  :-?

ja, echt Trump vlees ... maar ik durfde het niet aan met Hollands, gras gevoerd, rundvlees
 
Goed bezig
 
KamadoJoe zei:
Ziet er lekker uit!

Zo'n sticker op de verpakking... "Slaughtered and cut in the United States" inclusief de vlag. Nou dat is echt een verkoopargument zeg! Wat een een volk is het toch...  :-?
Zo gek is dat toch niet? Ten eerste zijn er genoeg producten die hetzelfde vermelden maar dan Nederland of EU en ten tweede is de VS toch al bang voor allerlei ziektes en invoer van buiten (Waag het bier om zomaar wat voedsel in te voeren), dat dit wel degelijk een verkoopargument is voor klanten in de VS.
 
Terug
Bovenaan Onderaan