- Berichten
- 13
Laatst een stuk brisket van 4,5 kilo gedaan.
Vroeg op, 5:00 uur, om het vlees voor te bereiden... overtollig vet wegsnijden, injecteren en rub (Peper, zout, ui- en knoflookpoeder).
6:00 vlees op de bbq en roken.
Na 4 uur vlees ingepakt in slagerspapier en het vlees lekker verder laten sudderen.
7,5 uur verder (17:30) vlees van de bbq gehaald en 1,5 uur laten rusten.
Bij het aansnijden ging het mes erdoor als boter.
Samen met aardappeltjes en gemengde groenten een heerlijk gerecht.
Vroeg op, 5:00 uur, om het vlees voor te bereiden... overtollig vet wegsnijden, injecteren en rub (Peper, zout, ui- en knoflookpoeder).
6:00 vlees op de bbq en roken.
Na 4 uur vlees ingepakt in slagerspapier en het vlees lekker verder laten sudderen.
7,5 uur verder (17:30) vlees van de bbq gehaald en 1,5 uur laten rusten.
Bij het aansnijden ging het mes erdoor als boter.
Samen met aardappeltjes en gemengde groenten een heerlijk gerecht.