Beef en Steak

Brisket

 
 

mister-roberto

Tondelzoeker
Berichten
11
Update: Vanmorgen heb ik om 8 uur het vlees op de bbq gelegd. Heb het vlees ge?njecteerd met jus en marinade uit een boek gehaald.

Ik ga nu even uitzoeken hoe ik foto?s kan plaatsen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
mister-roberto zei:
Update: Vanmorgen heb ik om 8 uur het vlees op de bbq gelegd. Heb het vlees ge?njecteerd met jus en marinade uit een boek gehaald.

Ik ga nu even uitzoeken hoe ik foto?s kan plaatsen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Veel plezier en succes met de Brisket. ;)
Eet smakelijk straks. :)
 
Kom maar op met de foto's.
En succes met je run
 
b03c0eeeb5e1e78881d70e03cae6274c.jpg


Dit was het voor dat het op de bbq ging!



c0af19e946ddd89dce574ec572c856d7.jpg


Dit was om 10 uur even het water bijgevuld en nog wat extra rookhok bij gelegd

De bbq is rond de 110 graden en vlees is 60 graden.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Heerlijk. Ik ruik hem bijna
 
Lekker PP lusten we wel succes verder

Foutje lette niet op spellingcontrole
 
Succes met die brisket!
 
08a0d4d510268bb3fa9996045b12078a.jpg
fbdf0788eddda79f0dd4c6e55b331866.jpg


Het eind resultaat! Wel sappig maar nog een beetje stug. Ben te vrede voor de eerste keer!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Topic gesplitst en het brisket topic verplaatst naar Low & Slow.
Mooie sessie, het lijkt erop dat je de Brisket met de draad mee hebt gesneden, dan is hij sowieso stugger.
Gefeliciteerd met je Koetje
 
Gefeliciteerd met je koetje.
Ik moet dit ook echt een keer maken maar moet daar echt even de tijd voor vinden en een mooi stuk brisket vinden.
 
Lekker bezig, gratz met je koetje!
 
Lekker hoor
Gefeliciteerd met je sticker
 
Mooie run. Brisket moet ik ook nog eens een 2e keer gaan maken. Ziet er iig goed uit. En zo te lezen was de smaak ook goed. Dus dat moet smullen geweest zijn. 
Gefeliciteerd met je koetje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan