Beef en Steak

Brisket van 1.1 kg

 
 
 

Gido.V

Vuurmaker
Berichten
75
Goedemorgen mensen!

Ik heb een vraagje over een brisket van 1.1 kg.. ik was bij mijn lokale slager en zag daar een brisket liggen van 1.1 kg en dacht dat is een mooie maat om eens te proberen.

Is dit een stuk vlees waar iets van te maken valt of gaat dat lastig worden? Ik hoor graag jullie meningen!

881971f911d4729ab5649dad30635e13.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Heb je de zoekfunctie al gebruikt? ;)
 
Iets van maken moet altijd wel lukken.
Zeker met zon stukje smakelijk rund.
 
Je kan dit gewoon als brisket proberen te bereiden.
Doordat hij een stuk kleiner is zal hij wel veel sneller klaar zijn. Het is waarschijnlijk van een Europees rund, die zijn erg mager voor low en slow bereiding, maar het kan wel. Zou hem dan injecteren met extra boter.
Succes
 
Je kan dit gewoon als brisket proberen te bereiden.
Doordat hij een stuk kleiner is zal hij wel veel sneller klaar zijn. Het is waarschijnlijk van een Europees rund, die zijn erg mager voor low en slow bereiding, maar het kan wel. Zou hem dan injecteren met extra boter.
Succes

Dit lees ik nu dus net te laat. Hij ligt er inmiddels op. Heeft het zin om hem straks met wat klontjes roomboter in te pakken?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
We zien uit naar je creatie.
 
Nou hij is inmiddels bereid, post staat in low & slow!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan