- Berichten
- 1.525
hoi hoi, het is (door een aantal omstandigheden) al weer een tijdje geleden dat ik hier was maar ik een vraag.
ik wil volgende week de grote drie compleet maken en heb bij een boerenslager hier in de buurt een stukje borstlap weten te verkrijgen. nu lijkt dat eigenlijk niet op de stukken die ik hier wel een voorbij zie komen en ik vraag mij dan ook af of ik wel het juiste vlees heb voor de brisket. ik ga dit stuk van bijna drie kilo toch klaar maken op de brisket manier maar ben gewoon nieuwsgierig.
het complete stuk woog ruim 5kg dus ik heb hem wel even laten halveren (bijna halveren dan )
ik wil volgende week de grote drie compleet maken en heb bij een boerenslager hier in de buurt een stukje borstlap weten te verkrijgen. nu lijkt dat eigenlijk niet op de stukken die ik hier wel een voorbij zie komen en ik vraag mij dan ook af of ik wel het juiste vlees heb voor de brisket. ik ga dit stuk van bijna drie kilo toch klaar maken op de brisket manier maar ben gewoon nieuwsgierig.
het complete stuk woog ruim 5kg dus ik heb hem wel even laten halveren (bijna halveren dan )