- Berichten
- 211
Hoi hoi,
Morgen hele dag voor mijzelf en dacht Brisket time. Mede omdat Sligro deze in de aanbieding had.
Stuk van 3 kilo gehaald en dacht een mooi dik stuk te hebben. Maar dat viel tegen. Was al dermate ingesneden dat 2 helften nog net aan elkaar zaten. Veel vlies en hard vet
Tja goedkoop is duurkoop mss
Nu heb ik 2 stukken. Een ruime kilo iets dikker en een ruime kilo dun. Beiden weinig vet.
Gaat dit nog wat worden. Injecteren leuk maar dat platte prik ik bijna doorheen
Andere optie is alles door de mixer en er hamburgers van te maken … maar zou wel leuk zijn als het toch een soort van briket project wordt.
Iemand een idee ?
Morgen hele dag voor mijzelf en dacht Brisket time. Mede omdat Sligro deze in de aanbieding had.
Stuk van 3 kilo gehaald en dacht een mooi dik stuk te hebben. Maar dat viel tegen. Was al dermate ingesneden dat 2 helften nog net aan elkaar zaten. Veel vlies en hard vet
Tja goedkoop is duurkoop mss
Nu heb ik 2 stukken. Een ruime kilo iets dikker en een ruime kilo dun. Beiden weinig vet.
Gaat dit nog wat worden. Injecteren leuk maar dat platte prik ik bijna doorheen
Andere optie is alles door de mixer en er hamburgers van te maken … maar zou wel leuk zijn als het toch een soort van briket project wordt.
Iemand een idee ?