Beef en Steak

Brisket? En dan..?

 
 
 

The Name is Neo

Kooltjesharker
Berichten
217
Ik heb een mooie brisket van 3,5 kg in de vriezert liggen.

Nu heb ik via de zoekfunctie al een hoop gevonden over deze knaap

Maar wat ik lees is dat het niet altijd goed gaat soms wat droog is of zelf niet te kanen.
Ook lees ik verhalen van engeltjes die op de tong pissen.

Nu wil ik natuurlijk het engelen verhaal.!

Dus hoe ga ik dit het beste aanpakken.?
Trimmen..?
Alleen overtollig

Op welke temperatuur..?
107gC lees ik of mag dit ook 121 zijn net als bij PP

Wat is de top temp.?
91gC

Wanneer pak je hem in .?
71gC of doe je dit na een bepaalde tijd..?

Ik hoop hier wat definitieve antwoorden en tips te vergaren voor ik deze uitdaging aanga.


 
Natuurlijk had ik deze al gevonden. Maar vroeg me af of er nog nieuwe bevindingen en persoonlijke ervaringen zijn

 
De burnt ends maak je deze  op het moment dat hij gaat rusten of na het rusten staat er niet in volgens mij ( of ik lees er overheen) aan de foto te zien ervoor. Maar..
 
Terug
Bovenaan Onderaan