- Berichten
- 217
Ik heb een mooie brisket van 3,5 kg in de vriezert liggen.
Nu heb ik via de zoekfunctie al een hoop gevonden over deze knaap
Maar wat ik lees is dat het niet altijd goed gaat soms wat droog is of zelf niet te kanen.
Ook lees ik verhalen van engeltjes die op de tong pissen.
Nu wil ik natuurlijk het engelen verhaal.!
Dus hoe ga ik dit het beste aanpakken.?
Trimmen..?
Alleen overtollig
Op welke temperatuur..?
107gC lees ik of mag dit ook 121 zijn net als bij PP
Wat is de top temp.?
91gC
Wanneer pak je hem in .?
71gC of doe je dit na een bepaalde tijd..?
Ik hoop hier wat definitieve antwoorden en tips te vergaren voor ik deze uitdaging aanga.
Nu heb ik via de zoekfunctie al een hoop gevonden over deze knaap
Maar wat ik lees is dat het niet altijd goed gaat soms wat droog is of zelf niet te kanen.
Ook lees ik verhalen van engeltjes die op de tong pissen.
Nu wil ik natuurlijk het engelen verhaal.!
Dus hoe ga ik dit het beste aanpakken.?
Trimmen..?
Alleen overtollig
Op welke temperatuur..?
107gC lees ik of mag dit ook 121 zijn net als bij PP
Wat is de top temp.?
91gC
Wanneer pak je hem in .?
71gC of doe je dit na een bepaalde tijd..?
Ik hoop hier wat definitieve antwoorden en tips te vergaren voor ik deze uitdaging aanga.