- Berichten
- 20
Hey allemaal,
Binnenkort wil ik eens een poging wagen om een whole Packer brisket te maken.
Nu heb ik al verschillende filmpjes gezien, maar vroeg me af hoe jullie het gedeelte afsnijden voor de burnt ends.
Snijden jullie een recht stuk af, of snijden jullie schuin op de scheidingslijn van de point en de flat.
Als je dit schuin doet, lijkt het me dat de flat niet meer zo presenteerbaar is om schuifjes van te snijden.
Laat maar weten wat jullie denken.
Bedankt.
Cédric
Binnenkort wil ik eens een poging wagen om een whole Packer brisket te maken.
Nu heb ik al verschillende filmpjes gezien, maar vroeg me af hoe jullie het gedeelte afsnijden voor de burnt ends.
Snijden jullie een recht stuk af, of snijden jullie schuin op de scheidingslijn van de point en de flat.
Als je dit schuin doet, lijkt het me dat de flat niet meer zo presenteerbaar is om schuifjes van te snijden.
Laat maar weten wat jullie denken.
Bedankt.
Cédric