- Berichten
- 627
Van de week zat ik masterchef australia te kijken en kwam ik dit tegen. de potjes had ik van mijn ouders voor mijn verjaardag gekregen.
Verder witlof, spek en skirtsteak was over van de reddingsbrigade, en een wokje met spekjes en (volgens Noortje hadden we nog tuinbonen....) doperwtjes.
Boulangere is een potje gevuld met hele dunne plakjes aardappel, dunne plakjes ui, thijm, marjolein, peper en zout en wat boter. Aan het eind vul je hem voor een gedeelte met kippenbouillon. Erg lekker, al was het wat zout, dus de volgende keer voeg ik per laagje geen extra zout toe.
Verder witlof, spek en skirtsteak was over van de reddingsbrigade, en een wokje met spekjes en (volgens Noortje hadden we nog tuinbonen....) doperwtjes.
Boulangere is een potje gevuld met hele dunne plakjes aardappel, dunne plakjes ui, thijm, marjolein, peper en zout en wat boter. Aan het eind vul je hem voor een gedeelte met kippenbouillon. Erg lekker, al was het wat zout, dus de volgende keer voeg ik per laagje geen extra zout toe.







