Tante Agnes
Kooltjesharker
- Berichten
- 103
Beurre de paris al vaker tegen gekomen maar nog nooit gemaakt.
Kan niet anders zeggen dan dat het een perfecte combinatie is met roodvlees!
Bron: Delicious magazine
De boter

Ingredi?nten

125 gr roomboter
1 el verse peterselie gehakt
1 el bieslook fijngehakt
Dragon ( heb ik niet gedaan de boys houden er niet van en heel eerlijk we hebben het niet gemist)
2 ansjovis fillets
3 tenen knoflook
1 el kappertjes
1 el Worcestersaus
1 sjalot
1/2 el kerriepoeder
1 el citroensap
1/2 el grove mosterd
Hak eerst de peterselie, bieslook, knoflook, kapper, ansjovis, sjalot, kerrie fijn

Dan de boter, Worcestersaus en citroensap er bij


Super lekker met een mooi stuk rood vlees!

Kan niet anders zeggen dan dat het een perfecte combinatie is met roodvlees!
Bron: Delicious magazine
De boter

Ingredi?nten

125 gr roomboter
1 el verse peterselie gehakt
1 el bieslook fijngehakt
Dragon ( heb ik niet gedaan de boys houden er niet van en heel eerlijk we hebben het niet gemist)
2 ansjovis fillets
3 tenen knoflook
1 el kappertjes
1 el Worcestersaus
1 sjalot
1/2 el kerriepoeder
1 el citroensap
1/2 el grove mosterd
Hak eerst de peterselie, bieslook, knoflook, kapper, ansjovis, sjalot, kerrie fijn

Dan de boter, Worcestersaus en citroensap er bij


Super lekker met een mooi stuk rood vlees!
