- Berichten
- 2.588
Ik zag ergens een afbeelding van een gevulde pompoen voorbij komen op een foto. Het idee was geboren. Dat kan ook op de Q. Toevallig alle ingredi?nten in huis dus gelijk aan de slag.
Een opening gesneden in de pompoen en met een lepel de zaden eruit gehaald.
Ik de pan (wat ik kon vinden in de kelder) ui, knoflook, kikkererwten, curry poeder, gerookt paprika poeder en pezo.
Gevuld
Met de kip op de Q
Kip is van het blik gevallen tijdens de gaarheid controle. Mocht even uitrusten en van de schrik bekomen
Het bordje.
De pompoen ongeveer 30min op 180 graden. Die was mooi gaar. De vulling was niet echt een succes was ook nog aan de harde kant. Het idee vond ik wel leuk dus deze gaan we vaker maken maar dan anders gevuld.
Wel een mooie herfst variant.
Tim
Een opening gesneden in de pompoen en met een lepel de zaden eruit gehaald.
Ik de pan (wat ik kon vinden in de kelder) ui, knoflook, kikkererwten, curry poeder, gerookt paprika poeder en pezo.
Gevuld
Met de kip op de Q
Kip is van het blik gevallen tijdens de gaarheid controle. Mocht even uitrusten en van de schrik bekomen
Het bordje.
De pompoen ongeveer 30min op 180 graden. Die was mooi gaar. De vulling was niet echt een succes was ook nog aan de harde kant. Het idee vond ik wel leuk dus deze gaan we vaker maken maar dan anders gevuld.
Wel een mooie herfst variant.
Tim