Blackpassat
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
"Blackpassat" is wellicht een rare naam voor op een barbecueforum, maar als autoliefhebber en fervent autodetailer heb ik deze naam al op wat andere fora in gebruik en inmiddels ben ik er een beetje aan gehecht geraakt; vandaar dus.
Welaan de naam is Johan, 60 jaar uit Westbrabant. Bijna 32 jaar bij ABNAMRO gewerkt in de effectenbusiness maar nu alweer een jaartje of vijf als zelfstandige aan het werk. Mijn activiteiten bestaan uit het werk als directiechauffeur en daarnaast geef ik trainingen in het detailing (zeg voor het gemak maar even "poetsen") van auto's.
Regelmatig maak ik een stukje vlees klaar op de Weber Smokey Joe of de Weber Original 47 cm Kettle. De afgelopen weken heb ik ter voorbereiding al wat rondgesnuffeld op het forum en hier en daar al wat dingen gelezen die me erg geholpen hebben in de keuze voor een kamado. Deze week heb ik er een aangeschaft: een Grill Guru Large Compleet met een multilevel cooking system, een cast iron half plate en een Basterd Charcoal Basket. Het in elkaar zetten was al een zeer lollig werkje, ik had er erg veel plezier in. Dat begon al bij het zwarte frame, de base (jullie hebben daar vast een mooie naam voor?) die heb ik als extra bescherming een two layer coating gegeven, als detailer kon ik dat toch niet laten. Ik hoop hier op het forum goeie info te vinden want ik voel me echt nog een beginner.
Het gecoate onderstel:
En de inwendige set-up:
Welaan de naam is Johan, 60 jaar uit Westbrabant. Bijna 32 jaar bij ABNAMRO gewerkt in de effectenbusiness maar nu alweer een jaartje of vijf als zelfstandige aan het werk. Mijn activiteiten bestaan uit het werk als directiechauffeur en daarnaast geef ik trainingen in het detailing (zeg voor het gemak maar even "poetsen") van auto's.
Regelmatig maak ik een stukje vlees klaar op de Weber Smokey Joe of de Weber Original 47 cm Kettle. De afgelopen weken heb ik ter voorbereiding al wat rondgesnuffeld op het forum en hier en daar al wat dingen gelezen die me erg geholpen hebben in de keuze voor een kamado. Deze week heb ik er een aangeschaft: een Grill Guru Large Compleet met een multilevel cooking system, een cast iron half plate en een Basterd Charcoal Basket. Het in elkaar zetten was al een zeer lollig werkje, ik had er erg veel plezier in. Dat begon al bij het zwarte frame, de base (jullie hebben daar vast een mooie naam voor?) die heb ik als extra bescherming een two layer coating gegeven, als detailer kon ik dat toch niet laten. Ik hoop hier op het forum goeie info te vinden want ik voel me echt nog een beginner.
Het gecoate onderstel:
En de inwendige set-up:
Laatst bewerkt: