Beercanfan
Tondelzoeker
- Berichten
- 14
Black Friday Deal !!
Al lange tijd ben ik me aan het orienteren voor een Kamado ,een groene? een rode Kamado Joe of........
Het liefst een zwarte Kamado, de Primo grill Oval Large 300.
Bij ons in de buurt zit " Het Luxe Buitenleven" een BBQ zaak waar de kwaliteit en service prominent aanwezig zijn, net zoals de adviesen van Erik de Waal.
Toen ik van de zomer een keer langs was geweest wist ik ??n ding zeker, als ik een Kamado zou kopen was het hier.
Hoe verrassend was het facebook bericht dat ze een Black Friday Deal hadden voor de Primo's, op vrijdag langs gegaan en weer aan het twijfelen.
Toch een groen ei? na alle voor en nadelen viel de keus toch op de zwarte Primo.
De ovalen vorm met direct en indirecte zone's leken mij een genot voor de snelle steaks en de lange Low en Slow sessie's.
De Deal was in het weekend rond, en een week later stond Erik voor de deur en hebben we hem samen uitgeladen en gemonteerd.
De BBQ werd gelijk door Erik aangestoken, en een paar kippendijen later wist ik het zeker "hier zou ik geen spijt van krijgen"
Inmiddels al enkele gerechten verder krijg ik de temperatuur ook al beter onder controle, een genot om mee te werken en een geweldige BBQ.
BeercanFan
Verstuurd vanaf mijn SM-T805 met Tapatalk
Al lange tijd ben ik me aan het orienteren voor een Kamado ,een groene? een rode Kamado Joe of........
Het liefst een zwarte Kamado, de Primo grill Oval Large 300.
Bij ons in de buurt zit " Het Luxe Buitenleven" een BBQ zaak waar de kwaliteit en service prominent aanwezig zijn, net zoals de adviesen van Erik de Waal.
Toen ik van de zomer een keer langs was geweest wist ik ??n ding zeker, als ik een Kamado zou kopen was het hier.
Hoe verrassend was het facebook bericht dat ze een Black Friday Deal hadden voor de Primo's, op vrijdag langs gegaan en weer aan het twijfelen.
Toch een groen ei? na alle voor en nadelen viel de keus toch op de zwarte Primo.
De ovalen vorm met direct en indirecte zone's leken mij een genot voor de snelle steaks en de lange Low en Slow sessie's.
De Deal was in het weekend rond, en een week later stond Erik voor de deur en hebben we hem samen uitgeladen en gemonteerd.
De BBQ werd gelijk door Erik aangestoken, en een paar kippendijen later wist ik het zeker "hier zou ik geen spijt van krijgen"
Inmiddels al enkele gerechten verder krijg ik de temperatuur ook al beter onder controle, een genot om mee te werken en een geweldige BBQ.
BeercanFan
Verstuurd vanaf mijn SM-T805 met Tapatalk