Vandaag bierkip van de bastard.
Niet de eerste bierkip wel de eerste bierkip van de bastard.
Besloten om hem daarna te pullen.
Kip gehaald bij de slager.
Daarna in een pedaal emmer zak met rub zonder zout en even goed schudden.
Q lekker rond de 175 graden en tijdens het garen de koolsalade met dressing maken.
Na een kerntemperatuur van 73 graden van de Q gehaald. Voor het pullen de krokante jas verwijderen en later bovenop je broodje doen.
Deze was zo lekker sappig dat ik nog zit na te genieten.
Foto van de temp moest ik toevoegen, is m'n nieuwe thermometer op BT. Doet het top op 30 meter. Moest hem even testen
Niet de eerste bierkip wel de eerste bierkip van de bastard.
Besloten om hem daarna te pullen.
Kip gehaald bij de slager.
Daarna in een pedaal emmer zak met rub zonder zout en even goed schudden.
Q lekker rond de 175 graden en tijdens het garen de koolsalade met dressing maken.
Na een kerntemperatuur van 73 graden van de Q gehaald. Voor het pullen de krokante jas verwijderen en later bovenop je broodje doen.
Deze was zo lekker sappig dat ik nog zit na te genieten.
Foto van de temp moest ik toevoegen, is m'n nieuwe thermometer op BT. Doet het top op 30 meter. Moest hem even testen