Beef en Steak

Bierkip, pulled

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ruub
  • Startdatum Startdatum
 

Ruub

Tondelzoeker
Berichten
6
Vandaag bierkip van de bastard.
Niet de eerste bierkip wel de eerste bierkip van de bastard.

Besloten om hem daarna te pullen.
Kip gehaald bij de slager.
Daarna in een pedaal emmer zak met rub zonder zout en even goed schudden.
Q lekker rond de 175 graden en tijdens het garen de koolsalade met dressing maken.
Na een kerntemperatuur van 73 graden van de Q gehaald. Voor het pullen de krokante jas verwijderen en later bovenop je broodje doen.

Deze was zo lekker sappig dat ik nog zit na te genieten.

Foto van de temp moest ik toevoegen, is m'n nieuwe thermometer op BT. Doet het top op 30 meter. Moest hem even testen:-)

IMG-20230730-WA0035.jpeg


20230730_182034.jpg


20230730_180804.jpg


20230730_180801.jpg


20230730_175957.jpg


20230730_175959.jpg


20230730_175953.jpg


Screenshot_20230730_171256_ToGrill.jpg
 
Lekker kippie hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan