- Berichten
- 34
Vanavond maar een keer ouderwets biefstuk.
Kort even chimichurri voorbereiden; peterselie, oregano, knoflook, rode peper, rode wijn azijn en olijfolie .
Twee stukjes van de slager met een ‘prima’ dikte. Wat olijfolie en zeezout erop. (Biefstuk is/was hier op kamertemperatuur)
Voor de weber heb ik ooit een gietijzeren plancha gekocht. Deze past mooi in de Joe. Dit dus maar een keer proberen.
Deze foto was na 3 minuten garen, op sommige plekken wat minder/geen contact gehad met het gietijzer.
Dit gezien hebbende, met omdraaien dus beide stukken goed aangedrukt zodat de andere kant wel volledig contact maakte.
Na 3 minuten even snel met de thermapen gecontroleerd.
Paar minuutjes onder de folie.
En dan is het aansnijden en hopen dat de garing gelijk is.
Smakelijk, fijn weekend!
Kort even chimichurri voorbereiden; peterselie, oregano, knoflook, rode peper, rode wijn azijn en olijfolie .
Twee stukjes van de slager met een ‘prima’ dikte. Wat olijfolie en zeezout erop. (Biefstuk is/was hier op kamertemperatuur)
Voor de weber heb ik ooit een gietijzeren plancha gekocht. Deze past mooi in de Joe. Dit dus maar een keer proberen.
Deze foto was na 3 minuten garen, op sommige plekken wat minder/geen contact gehad met het gietijzer.
Dit gezien hebbende, met omdraaien dus beide stukken goed aangedrukt zodat de andere kant wel volledig contact maakte.
Na 3 minuten even snel met de thermapen gecontroleerd.
Paar minuutjes onder de folie.
En dan is het aansnijden en hopen dat de garing gelijk is.
Smakelijk, fijn weekend!