- Berichten
- 6.775
Jawel, we hadden nog een stuk sucade in de vriezer, en ik had het al een keer au naturel gemaakt, wat ik erg lekker vond, maar had in mijn achterhoofd ook het recept van http://www.bbq-nl.com/2011/09/sukade-van-de-grill.html , dus dat moest er maar eens van komen.
Zo gezegd, zo gedaan en foto's gemaakt ook nog!
De ingredienten
5 minuten op de WGA, kwartier rusten in folie
Snijden en eten....
Het was ook de bedoeling een foto te maken van een gezellig bordje eten, maar ik had het op voor ik er erg in had.....
Lekker en mals! Er zat bij sommige plakjes nog een klein randje zeen, maar dat sneed ik er makkelijk uit. Jammie!
Binnenkort weer eens naturel, wat heeft dat vlees een berg smaak zeg, niet te geloven.
Zo gezegd, zo gedaan en foto's gemaakt ook nog!
De ingredienten

5 minuten op de WGA, kwartier rusten in folie

Snijden en eten....

Het was ook de bedoeling een foto te maken van een gezellig bordje eten, maar ik had het op voor ik er erg in had.....
Lekker en mals! Er zat bij sommige plakjes nog een klein randje zeen, maar dat sneed ik er makkelijk uit. Jammie!
Binnenkort weer eens naturel, wat heeft dat vlees een berg smaak zeg, niet te geloven.