- Berichten
- 834
Heerlijk (Chinees) krokant buikspek doet het altijd goed. Er zijn veel videos en blogs over te vinden en iedereen beweert de beste methode te hebben gevonden.
Tot nu toe is de enige methode die mijn consistent een goed resultaat geeft met de airfryer. Maarja op de BBQ moet dit ook kunnen.
Wie heeft een methode waarbij je de spek alleen op de BBQ bereidt zonder bijvoorbeeld het spek eerst te koken. Ik zie van alles voorbij komen. Azijn wel/niet, gaatjes prikken wel/niet, nachtje met zout of nachtje met een hele zoutkorst etc.
Belangrijkste is voor mij een simpel en efficiënte methode met een grote succesfactor. Welke methode gebruiken jullie?
Mocht dit onderwerp al voorbij zijn gekomen, ik kon met de zoekfunctie het niet vinden, dan is een link altijd welkom.
Tot nu toe is de enige methode die mijn consistent een goed resultaat geeft met de airfryer. Maarja op de BBQ moet dit ook kunnen.
Wie heeft een methode waarbij je de spek alleen op de BBQ bereidt zonder bijvoorbeeld het spek eerst te koken. Ik zie van alles voorbij komen. Azijn wel/niet, gaatjes prikken wel/niet, nachtje met zout of nachtje met een hele zoutkorst etc.
Belangrijkste is voor mij een simpel en efficiënte methode met een grote succesfactor. Welke methode gebruiken jullie?
Mocht dit onderwerp al voorbij zijn gekomen, ik kon met de zoekfunctie het niet vinden, dan is een link altijd welkom.