Beef en Steak

Bereidingstijd 2 rollades op Master Touch

  • Onderwerp starter Onderwerp starter KimU
  • Startdatum Startdatum
K

KimU

Gast
Met kerst gaan wij voor een grote groep vrienden procureur rollade maken, naar recept van BBQ-junkie: https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/procureur-rollade/. Als voorgerecht op onze WGA een camembertje laten smelten met wat knoflook / kruiden en stokbrood en dipgroenten erbij. Bijgerechten worden weer door anderen gemaakt.

Nu maken wij niet 1 rollade van 2kg, maar gaan er 2 rollades van 2kg op onze weber master touch 57cm.
De vraag is: hoeveel langere gaartijd zou ik moeten aanhouden voor 2 rollades? Je wil niet te vroeg klaar zijn, maar ook niet dat je gasten uren moeten wachten op het eten...
 
Wat Ceriel al zegt. De tijd is nagenoeg gelijk. In het begin zul je een klein dipje in je keteltemperatuur hebben door de massa koud vlees. Eenmaal op temperatuur is alles gelijk.

Een dubbel zo dikke rollade zou wel uitgemaakt hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan