https://youtu.be/KLijhM14JI4
De ingredi?nten.
alles gemalen en gemengd.
het vlees

vlees in de rub. Vergeten de getrimde foto te maken.

vanmorgen op de Q.
na 2 uur.
na 4 uur, voor het inpakken.
weer uitgepakt en na het maken van de saus. Saus inmiddels op het vlees gekwast.
weer een paar uur later.... we zijn er. Even rusten, wachten tot de vrouw thuis komt en dan eten.
het resultaat.
Het was naar mijn smaak een prima smakelijk mals stuk vlees. Mijn vrouw vond de peper een beetje overheersend in de rub. Ik vond de peper goed aanwezig, maar ja smaken verschillen.
Vandaag heb ik voor het eerst houtskool bij een lange low and slow run gebruikt. Het op temp brengen van de BBQ ging eigenlijk net zo makkelijk als met de briketten. Alleen iets sneller. Toch zou ik de volgende keer weer briketten gebruiken ivm het feit dat de houtskool het net niet lang genoeg volhoudt en je daardoor moet bijvullen.












Het was naar mijn smaak een prima smakelijk mals stuk vlees. Mijn vrouw vond de peper een beetje overheersend in de rub. Ik vond de peper goed aanwezig, maar ja smaken verschillen.
Vandaag heb ik voor het eerst houtskool bij een lange low and slow run gebruikt. Het op temp brengen van de BBQ ging eigenlijk net zo makkelijk als met de briketten. Alleen iets sneller. Toch zou ik de volgende keer weer briketten gebruiken ivm het feit dat de houtskool het net niet lang genoeg volhoudt en je daardoor moet bijvullen.